Vrhunski servis za daljšo življenjsko dobo vašega vozila

Pooblaščeni servis Seat

Vrhunski servis za daljšo življenjsko dobo vašega vozila

 

Kot pooblaščeni serviser vozil znamke Seat vam z uporabo sodobne tehnologije, ki je certificirana s strani tovarne, ter strokovnim kadrom, zagotovimo vrhunski servis vašega avtomobila.

 

Prednosti pooblaščenega servisa Seat

  • kvalitetne in transparentne storitve
  • strokoven kader in najnovejša orodja
  • jamstvo na originalne nadomestne dele in opravljeno delo
  • članstvo v Asistenca Porsche Slovenija - SEAT
  • daljša življenjska doba vozila
     

1. Profesionalen pristop

Na pooblaščenem servisu vas vedno pričaka usposobljen in prijazen serviser, ki je strokovnjak na svojem področju. To omogoča izogib dodatnim stroškom, ki lahko nastanejo zaradi slabe izvedbe dela oziroma nekvalitetnih delov. Pri nas je stranka vedno na prvem mestu, zato vedno poskrbimo za strankino dobro počutje in zadovoljstvo.

2. Originalni rezervni deli za popolno ujemanje

Na pooblaščenem servisu Seat uporabljamo izključno originalne rezervne dele priporočene po standardih tovarne, ki ohranjajo vašega Seat-a v vrhunskem stanju, saj zagotavljajo popolno prileganje. Poleg tega vaš Seat ostane 100% originalen, kar ohranja njegovo vrednost v primeru prodaje.

3. Redno izobraževanje kadra

Na pooblaščenem servisu je serviserjem zagotovljeno redno izobraževanje, kar omogoča izogib slabi izvedbi dela in nepotrebnim dodatnim stroškom. Vam pa s tem zagotovimo vozilo, za katerega veste, da je vzdrževano v skladu z najvišjimi standardi.

4. Povezava z matično tovarno

Pri servisu uporabljamo izključno najnovejšo tehnologijo, ki nam omogoča odpravo še tako zahtevnih opravil. Poleg tega smo vedno povezani z matično tovarno in upoštevamo navodila proizvajalca. Na ta način vam zagotavljamo, da vam vozilo vrnemo v brezhibnem stanju.

5. Dokumentacija in transparentnost

Za vsa opravljena dela na pooblaščenem servisu dobite vso potrebno dokumentacijo iz katere je jasno razvidno katere storitve so bile opravljene. Vestno beležena in znana servisna zgodovina vam omogoča višjo vrednost vozila na trgu ob prodaji.

6. Garancija na delo in nadomestne dele

Ker na pooblaščenem servisu uporabljamo izključno originalne nadomestne dele, na njih kot tudi na opravljeno delo v znak kakovosti prejmete dve leti garancijie.

7. Jamstvo mobilnosti

V primeru okvare ali prometne nesreče, vam pooblaščeni servis zagotavlja skozi celotno življenjsko dobo vozila brezplačno avtovleko in pomoč na cesti. Asistenca Porsche Slovenija - Sear je tu za vas vse dni v tednu, 24 ur na dan.

8. Skrbimo za vašo varnost

Sodobni avtomobili so vedno bolj kompleksni kar se tiče tehnologij in materiala, kar pomeni, da njihovo vzdrževanje zahteva vedno zahtevnejša znanja. Pooblaščeni servis natančno pozna vaše vozilo ter njemu ustrezne protokole vzdrževanja s tem pa zagotavlja večjo varnost na cesti vas in vaših sopotnikov.

 

Servis Seat
Servis Seat

 

POOBLAŠČENI SERVIS SEAT - KONTAKT

Porsche Inter Auto

Servis SEAT - Porsche Verovškova

 

 

 

 

Servis Seat - Porsche Ptujska cesta

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA