Prijava škode Seat

Prijava škode Seat

Prijava in popravilo škode

Prijava škode in popravilo poškodovanih vozil Seat: v primeru poškodovanega vozila zaradi prometne nesreče, toče ali poškodbe vozila na parkirišču, ne skrbite! Prav vsaka poškodba vozila je popravljiva in zato smo tu mi, ki vam bomo zagotovili, da bo vaš Seat kmalu spet brezhiben. Vse lahko odslej opravite na enem mestu brez obiska zavarovalnice.

Vse lahko odslej opravite na enem mestu brez obiska zavarovalnice.

Vaši problemi so naši izzivi in ker sta naši vrednoti zaupanje in kakovost, je stranka pri nas vedno na prvem mestu. Ker se zavedamo, da je poškodba vozila stresen dogodek, bomo naredili vse, da stranko v čim krajšem času pospremimo čez vse korake do popravljenega vozila, da boste vi in vaš jekleni konjiček čim prej spet varno na cesti.

Popravilo škode Seat
Popravilo škode Seat

Prijava škode

Popravilo poškodovanih vozil

Kako prijavim škodo?

 • Pokličite nas na telefonsko številko 041 392 204.
 • Izpolnite spletni obrazec.
 • Lahko pa tudi pokličite naše sodelavce v poslovalnico.
   

POSLOVALNICE PORSCHE INTER AUTO - KONTAKT

Podjetje Porsche Inter Auto je namreč uradni pogodbeni partner zavarovalnice Triglav, Sava, Allianz, Generali in Porsche zavarovanja, kar pomeni, da vam pomagajo prihraniti ogromno časa, saj vse opravijo namesto vas na enem mestu - brez obiska zavarovalnice

V delavnicah Porsche Inter Auto imajo poleg tega dolgoletne izkušnje s popravili poškodovanih vozil, zato vam zagotavljajo kvalitetno popravilo škode, spoštljiv odnos in originalne nadomestne dele z garancijo.

Seat servis

Preverite ponudbo servisnih paketov za vozila Seat!
Alhambra Cordoba Leon
Alfea Cordoba Vario Mii
Arona Exeo Tarraco
Ateca Ibiza Toledo
Popravilo poškodovanih vozil Seat
Popravilo poškodovanih vozil Seat

Kako poteka prijava škode?

 • Prijava škode 
 • Cenitev vozila 
 • Nadomestno vozilo 
 • Popravilo poškodovanega vozila
   

Prijava škode poteka izjemno enostavno: najprej nas čim prej po poškodbi avtomobila kontaktirajte in se na ta način dogovorite za servisni termin.

Nato izpolnite obrazec za prijavo škode, ki ga prinesite s seboj v poslovalnico. Poleg obrazca prinesite s seboj še prometno in vozniško dovoljenje, zavarovalno polico in policijski zapisnik ter evropsko poročilo (v kolikor ga imate).

Vse ostalo bomo namesto vas uredili mi: ocenili bomo škodo, vložili odškodninski zahtevek, nazadnje pa bomo še brezhibno popravili vaše vozilo. V času popravila vam nudimo nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.
 

Obrazec za prijavo škode
 

Rok za prijavo škode

V primeru poškodovanega vozila morate v najkasneje treh dneh prijaviti škodo in s tem začeti postopek.

Poškodbe toče
Poškodbe toče Avtor: Porsche Inter Auto

Prijava škode - poškodbe toče

Popravilo vozil Seat

Če vam je toča poškodovala vozilo, ne skrbite! Lahko se zanesete na poslovalnice Porsche Inter Auto, kjer vam bodo izkušeni sodelavci pomagali pri procesu prijave škode, nato pa vam bodo strokovno usposobljeni serviserji povrnili vaše vozilo v prvotno stanje.

Za popravilo toče se poslužujejo postopka hladno popravilo toče, pri katerem s posebnimi orodji in veliko natančnosti brezhibno popravijo vaš avtomobil brez da bi pri tem poškodovali lak vozila.

Nesreča na parkirišču
Nesreča na parkirišču

Prijava škode - nesreča na parkirišču

Popravilo vozil Seat

Nesreča na parkirišču je ena izmed najpogostejših nesreč. Najbolj pomembno je, da škodo prijavite čimprej. Tudi v tem primeru je najbolje, da ko opazite škodo obvestite o tem tudi policijo, ki bo posredovala zapisnik iz katerega zavarovalnica najhitreje reši odškodninski zahtevek. Policija bo namreč najlažje zbrala največ dokazov, ki bodo pomagali pri iskanju povzročitelja. Če sta tako povzročitelj kot tudi oškodovanec znana, izpolnite evropsko poročilo. Nato prijavite škodo na Porsche Inter Auto in vse ostalo bodo oni sami uredili za vas.

Prijava škode - prometna nesreča
Prijava škode - prometna nesreča

Prijava škode - prometna nesreča

Popravilo vozil Seat

V primeru prometne nesreče seveda najprej poskrbite za varnost vseh udeleženih in pomagajte vsem, ki potrebujejo pomoč ter istočasno pazite, da po nepotrebnem ne ogrožate sebe ali drugih.

Nato izpolnite evropsko poročilo o prometni nesreči ter pokličite policijo. Nato pokličite na brezplačno telefonsko številko asistence: Asistenca Porsche Slovenija - Seat.

Asistenca Seat vam nato nudi vleko vozila do pooblaščenega servisa, dostavo vozila po popravilu, nadomestno vozilo, dobava rezervnih delov, vračilo dodatnih stroškov in pomoč pri manjših težavah.

Sledi prijava škode v najkasneje treh dneh po nesreči.

POOBLAŠČENI SERVIS SEAT - KONTAKT

Porsche Inter Auto

Servis SEAT - Porsche Verovškova

 

 

 

Servis Seat - Porsche Ptujska cesta

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA